Mikroneedling-terapi kan eliminere arr i ansiktet

Bli kvitt ansiktsarr med mikroneedling-terapi. Du mister hudens elastin og kollagen over tid, noe som gjør arr mer sannsynlig. Som et resultat av arrdannelse kan folks selvtillit undergraves og kan påvirke livskvaliteten negativt. Arr er et av de vanligste symptomene på akne vulgaris i ansiktet og hemmer sosial interaksjon betydelig. Micro needling for arr er en av de beste måtene å bli kvitt fine linjer, rynker og arr. I denne prosessen kombineres kollagen og elastin, noe som reduserer urenheter, tilstedeværelsen av arr og problemer med tynning av huden.

En kosmetisk prosedyre kjent som kollageninduksjonsterapi (CIT) bruker små, sterile nåler for å punktere huden for å eliminere synlige arr. Det er en behandlingsmetode for arr. Å punktere huden ved hjelp av denne enheten involverer fine flere nåler som punkterer huden på en kontrollert måte. Punktering initierer helingsprosessen ved å starte sårhelingsprosessen, som hjelper til med dannelsen av kollagen og elastin – to strukturelle proteiner som bidrar til å holde huden glatt og ung. En elektrisk enhet brukes til å rulle en liten håndholdt rulleenhet dekket med et stort antall bittesmå nåler plassert tett sammen. Enheten lager en rekke små hull på huden uten å skade epidermis når den ruller rundt kroppen.

Det tar vanligvis mellom 5 og 6 økter før arr fjernes fullstendig via microneedling.

Denne minimalt invasive prosedyren reduserer fine linjer i ansiktet og gir naturlig fasthet. Fjerning av arr kan gjøres på alle typer hud, tynn eller sensitiv.

Vi skal se på fordelene med mikro-needling-terapi om et øyeblikk

I følge rapporter forbedrer microneedling hudens tekstur. Denne minimalt invasive prosessen blekner arrdannelse og akneflekker for jevn, aknefri hud.

Arr dannes av en unormal form for kollagen, som er i stand til å ødelegge arrvev og fremme elastin- og kollagenproduksjon som fremmer sunn vekst av huden.

Prosedyren forbedrer hudens fasthet og reduserer fine linjer, og forynger dermed huden.

Denne metoden for microneedling er svært effektiv, effektiv, reproduserbar og konsistent.

Som en av de beste metodene for å behandle atrofiske hvite arrdannelser, hudoppstramming, strekkmerketerapi og akneheling, har mikronåling vist seg å være ekstremt effektiv. Ved hjelp av spesialutstyr kan hudlegen effektivt gjenopprette hudens glans og glød.

oleantonsen