Kan microneedling minimere strekkmerker…

Kan microneedling minimere strekkmerker…

Kan microneedling minimere strekkmerker Det er mulig du vil få strekkmerker på huden din hvis kroppsformen endres plutselig, enten det er på grunn av raskt vekttap eller vektøkning, graviditet eller av andre grunner. Når strekkmerker vises, kan de være svært vanskelige å fjerne. Noen strekkmerker virker bleke og umerkelige mesteparten av tiden, men når huden blir solbrun, kan de bli mer fremtredende. Mange ser etter måter å bli kvitt strekkmerker på fordi de synes de er stygge. Til tross for det store utvalget av kremer, geler og hjemmemedisiner på markedet som lover å redusere utseendet til disse merkene, er det svært få som er så effektive som brukerne vil at de skal være. Det er noen behandlinger som gir bedre resultater enn andre, og micro needling er et nytt alternativ for personer med merker.

Mikronålingsprosessen er ikke-invasiv og designet for å forynge huden slik at den ser ut og føles jevn tonet, glatt og ungdommelig. Flertallet av pasientene oppnår de ønskede resultatene etter bare én økt.Andre kan trenge en oppfølgingsøkt for å fullføre prosessen. Du vil også merke resultatene mye raskere enn om du brukte kremer eller lotioner over lengre tid.

Bedøvende gel påføres før mikronålbehandling, så det vil praktisk talt ikke være smerte, selv om noen pasienter kan føle seg litt ukomfortable når nålene settes inn. Det involverer en spesiell pennenhet som en behandler vil lede over det berørte området. Det skaper bittesmå stikksår i huden som fremmer kollagenproduksjonen. Kollagenproduksjonen vil øke i de berørte områdene, noe som resulterer i tykkere, fyldigere hud.

Hvis huden har grodd riktig etter mikronåling, vil den se mye glattere og friskere ut enn da den var oversådd med utbredte strekkmerker. Én behandling er alt som trengs for mange kandidater for å fjerne disse merkene permanent. Se side om meso terapi. Det er mange mennesker som kan ha nytte av denne prosedyren, selv om den ikke passer for alle. For å finne ut om du kan være en god kandidat for denne typen behandling, bør du snakke med en hudpleiespesialist om strekkmerkene dine.

oleantonsen